For tiden

Velgørenheds-koncert 2019

29. september 2019: Per og jeg spiller ved velgørenhedskoncert. Nærmere info på vej.

Lyrik- og Vise-festival 2019

15. juni 2019: Per og jeg spiller på Nysted Lyrik- og Vise-festival, der bl.a. afholdes i digteren Emil Aarestrups hus og have.

"I norden-vindens træk"

1. oktober 2018: De 11 sange fra nodehæftet med CD "I nordenvindens træk" er nu også at finde på Spotify, iTunes o. lign. 

Skoven er så træt

"Skoven er så træt"

27. september 2018: Release på musikvideo til nummeret "Skoven er så træt" fra EP´en "Æbletræet sner".

Ragna Ea Tølløse Festival

Tølløse Festival 2018

18. august 2018: Per og jeg åbnede Tølløse Festivalens store scene med sange fra EP´en "Æbletræet sner" og andre af mine sange.

Sankt Hans i Tølløse

Sankt Hans 2018

23. juni 2018: Per og jeg spillede et par sange fra EP´en "Æbletræet sner" ved Tølløses Sankt Hans-fest

Ragna Ea lokalradio

Lokalradio-turné

Juni-august 2018: Besøg hos lokalradioer på Sjælland og i Jylland for interview om EP'en "Æbletræet sner" og det at være sangskriver.

Ragna Ea Hvad var det du sa'?

"Hvad var det du sa´?"

27. maj 2018: Release på musikvideo til singlenummeret "Hvad var det du sa´?" fra EP'en "Æbletræet sner".

Ragna Ea Æbletræet sner

"Æbletræet sner"

25. maj 2018: Release på "Æbletræet sner" - en EP med 5 nye numre, som er tilgængelige på SpotifyiTunes o. lign. og kan købes på CD.

Ragna Ea Hjemmets fire vægge

Huskoncert

21. april 2018: Privat fødselsdagsfest i Brønshøj. Per og jeg spillede en udvalgt buket af mine sange for fødselarerne. Se video (klik på Videoer tv. og vælg Huskoncert i Brønshøj).

Ragna Ea Ordblindeforeningen

"Alverdens Ord"

7. april 2018: Ordblinde-foreningens 75-års-jubilæums-fest - med bl.a. Bubber som ny ambassadør. Jeg sang for på min støttesang til foreningen - akkompagneret af Anette Dyrlund.

Ragna Ea med Per Nielsen koncert i No1

Koncert

3. november 2017: Per og jeg gav en times koncert i Kulturhuset No1 med sange fra mit album "I nordenvindens træk" og en række af mine nye sange. Se video.

Huskoncert

7. oktober 2017: Privat guldbryllupsarrangement på Holbæk Slot. Per og jeg spillede en udvalgt buket af mine kærlighedssange for guldbruden.

Tølløse Festival 2017

19. august 2017: Jeg åbnede festivalen med at synge for på min sang til Tølløse "Byen hvor vi bor". Se TV ØSTs indslag om festivalen med klip fra fællessangen ca. 1:50.

Ragna Ea Hurrasangen

"Hurrasangen"

15. august 2017: Release på musikvideo med "Hurrasangen", der passer til alle anledninger, hvor nogen fortjener et stort hurra. Indspillet af elever og lærere fra Sejergaardsskolens MusikskoleHent tekst+node.

Ragna Ea Byen hvor vi bor

Sankt Hans 2017

23. juni 2017: Jeg sang for på fællessangen ved Sankt Hans-festen i Tølløse, hvor min sang til Tølløse Byen hvor vi bor var blandt sangene. Hent tekst+node.

Mini-julekoncert

18. december 2016: Per og jeg spillede en lille håndfuld af mine sange i Kulturhuset No1, bl.a. sangen "Juletræ". Se video (klik på Videoer tv. og vælg Juletræ).

Ragna Ea Byen hvor vi bor som musikvideo på YouTube

"Byen hvor vi bor"

10. december 2016: Release på musikvideo til min sang til Tølløse "Byen hvor vi bor". Indspillet i Sej Studio, Sejergaardsskolen i Tølløse.

Huskoncert

15. oktober 2016: Privat kobberbryllupsfest i Svinninge. Per og jeg spillede en udvalgt buket af mine kærlighedssange for kobberbrudeparret.

Viola af Ragna Ea

"Viola"

17. september 2016: Per og jeg fremførte min sang til Viola ved Violas dåbsgudstjeneste i Allerslev Kirke i Lejre. Se video (klik på Videoer tv. og vælg Viola).

Ragna Ea og Thomas Blachman

"Alverdens Ord"

27. juli 2016: Lancering af min støttesang til Ordblinde-foreningen i Danmark - med introduktion v/ Thomas Blachman. Se musikvideo. Hent tekst+node. Læs DR´s artikel om sangen.

Byen hvor vi bor af Ragna Ea med Folkekoret

"Byen hvor vi bor"

12. september 2015: Folkekoret sang for, da Tølløse lærte sin nye sang "Byen hvor vi bor" at kende. Hent tekst+node. Se Folkekoret (klik på Videoer tv. og vælg Byen hvor vi bor).

"Jeg står og tænker på det der"

9. august 2015: Salmeagtig sang om at tro. Englekoret sang for, da den blev sunget ved dåbsgudstjeneste i Vig Kirke. Hent tekst+node.

"Vi Har Rum"

26. september 2014: Personalesang til Center For Specialundervisning (CSU) i Holbæk. Lanceret ved Pædagogisk Dag 2014 og senere indspillet af personale fra CSU.